![Левон ХАМПАРЦУМЯН](/files/tn/132576499975369.jpg)
![Виц на деня](/files/tn/144792989037325.png)
- Да, скъпа!
![Виц на деня](/files/tn/144792989037325.png)
- И стария го търсим...
![Статус във фейсбук](/files/tn/144792839652184.png)
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Преди да приготвите тестото, първо извадете всички съставки предварително, така че да се затоплят до стайна температура
Соденият хляб не се надига толкова при печенето, а и обикновено коричката му е дебела, а вътрешността – не твърде пухкава
Почти във всеки дом я има
Рецептата не е лесна, но е чудесна
Вижте рецептата
Къщата ухае невероятно, дори съседите се редят на опашка
Направата й съвсем не е сложна и всеки би се справил с приготвянето на питката
Лесен начин на приготвяне и бон апети
Вижте рецептата, с която ще впечатлите всички гости довечера
Приготвя се много лесно